24 °C
Haku

Kata Kämäräinen ja Anne Murto kertovat syömishäiriöstä ja kuinka tunnistaa se – Tule raatille

Äiti ja tytär kertovat virtuaalitilaisuudessa syömishäiriöstä ja kuinka tunnistaa se. Keskustelutilaisuudessa mukana myös Syömishäiriöliitto.

klo-

https://tapahtumat.kuusamo.fi/fi-FI/page/6040ae6a9d1c783523079e27 Lisätietoja: https://tapahtumat.kuusamo.fi/fi-FI/page/6040ae6a9d1c783523079e27

Kokemusasiantuntijat Anne Murto ja Kata Kämäräinen varoittavat keskustelun aluksi syömishäiriön arkipäiväisyydestä.
– Syömishäiriö on näkymätön sairaus, joka ei näy välttämättä ulospäin. Ihmiset katsovat vain laihuutta, mutta syömishäiriö saattaa olla ikään, sukupuoleen ja kokoon riippumatta kenellä vain, Kämäräinen kertoo.

Syömishäiriöliiton Pohjois-Suomen SYLI-keskuksen koordinaattori Anni Rekilä kertoo syömishäiriöistä, ennaltaehkäisystä sekä syömishäiriöoireilun tunnistamisesta ja siihen puuttumisesta sekä sairastavan tukemisesta.

Tilaisuuden aikana voi esittää kysymyksiä aiheeseen liittyen sekä koordinaattorille että kokemuspuhujille. Tilaisuus on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille ja esimerkiksi syömishäiriöllä oireilevien läheisille, yhdistystoimijoille, urheiluseurojen vetäjille ja lasten ja nuorten parissa vapaaehtoistyötä tekeville.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan mistä päin maailmaa tahansa. Keskustelun järjestämisessä mukana oleva Digimuutos 3.0 -hanke kutsuu mukaan kiinnostuneita Taivalkoskelta, koska digitaalisuus mahdollistaa kuntarajat ylittävät paikallistilaisuudet.

Liity mukaan verkkoselaimella linkistä, joka julkaistaan puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua Kuusamon tapahtumakalenterissa. (https://tapahtumat.kuusamo.fi/fi-FI/page/6040ae6a9d1c783523079e27)

Lisätietoa syömishäiriöstä saat terveydenhoitajaltasi ja Syömishäiriöliitosta:
(https://syomishairioliitto.fi)

Viimeksi muokattu 22.3.2021