3 °C
Haku

Taivalkosken kansalaisopiston ilmainen Energianeuvonta -verkkoluentosarja SÄHKÖN PIENTUOTANTO, AURINKOSÄHKÖ JA PIENTUULIVOIMA

Onko aurinkopaneelit hyvä sijoitus? Entä jos hankkisinkin pienen tuulimyllyn? Sähkön pientuotanto lisääntyy, ja luennolla opit lisää aurinkosähköjärjestelmistä sekä pientuulivoimasta. Luennon jälkeen osaat arvioida, olisiko aurinkopaneelit tai pientuulivoimala hyvä hankinta kotiin tai mökille. Luennon loppuun on varattu aikaa myös aiheeseen liittyviin kysymyksiin, luennoitsijana energianeuvoja Antti Sirkka.

Luento toteutetaan Teams-ohjelmalla, tarvitset internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen, johon sinulle lähetetään linkki verkkoluentoon. Ilmoittautumiset: https://uusi.opistopalvelut.fi/taivalkoski/fi/course/3676 tai p. 040 573 0820.

Luentosarja jatkuu läpi lukuvuoden ja luentosarjan muita aiheita ovat sähkösopimukset ja sähkön hinnan muodostuminen, lämmitystavat ja avustukset, energiatehokas mökki sekä sähkön pientuotanto, aurinkosähkö ja pientuulivoima.

klo-

Microsoft Teams Lisätietoja: https://uusi.opistopalvelut.fi/taivalkoski/fi/course/3676

Viimeksi muokattu 4.10.2023