1 °C
Haku

Tekniset palvelut hakee kiinteistöpäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan virkaan

Haemme Taivalkosken kunnan teknisiin palveluihin toistaiseksi voimassa olevaan virkaan kiinteistöpäällikköä.

Kiinteistöpäällikkö vastaa Taivalkosken kunnan kiinteistöjen hoidosta ja kiinteistöpalveluista, rakennus- ja korjaushankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä toimii oman yksikkönsä henkilöstön esimiehenä. Kiinteistöpäällikkö toimii myös teknisen toimialaan kuuluvien rakennushankkeiden vastaavana mestarina. Lisäksi tehtävään kuuluu kunnan antama rakentamisen neuvontapalvelu (pois lukien rakennusvalvonnan viranomaistehtävät).

Kiinteistöpäällikkö:

  • Johtaa Kiinteistöt -yksikön toimintaa ja vastaa tulosyksikön tavoitteiden asettamisesta, seurannasta ja niiden toteutumisesta.
  • Vastaa kunnan kiinteistöjen kunnosta ja talotekniikasta sekä tilojen huolto-, hoito-, kunnossapito- ja vuokrauspalveluista.
  • Vastaa kunta rakennushankkeiden suunnittelusta, toteuttamisesta, valvonnasta ja niihin liittyvien toimintojen organisoinnista.
  • Vastaa ja huolehtii Kiinteistöt -yksikön hankintaprosessista.
  • Vastaa kiinteistötietojärjestelmän ylläpidosta ja sisällön oikeellisuudesta.
  • Vastaa oman vastuualueensa työsuojelusta ja työturvallisuudesta.
  • Toimii kunnan rakennusvalvonnan neuvontapalvelun asiantuntijana.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai opistotason -tutkintoa, vastaavan mestarin pätevyyttä sekä vahvaa ammatillista kokemusta rakennus- ja kiinteistöalalta. Lisäksi arvostamme hyviä esimies-, yhteistyö- ja tietoteknisiä taitoja. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja asiakaspalvelutaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja: tekninen johtaja Varpu Paakinaho-Heikkinen, varpu.paakinaho-heikkinen@taivalkoski.fi , puhelin 0400 203 693 ja teknisen lautakunnan puheenjohtaja Aimo Tauriainen , aimo.tauriainen@taivalkoski.fi , 044 253 8616.

Hakemukset ansioluetteloineen 30.9.2022 kello 12:00 mennessä: ensisijaisesti sähköpostilla taivalkoski.tekninenltk@taivalkoski.fi tai osoitteeseen: Taivalkosken kunta, tekniset palvelut, PL 25, 93401 Taivalkoski, kuoreen merkintä kiinteistöpäällikkö. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Noudatamme virassa 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Viimeksi muokattu 8.9.2022