24 °C
Haku

Tekniset palvelut hakee maanrakennusinsinööriä toistaiseksi voimassaolevaan virkaan

Haemme Taivalkosken kunnan teknisiin palveluihin toistaiseksi voimassa olevaan virkaan maarakennusinsinööriä.

Maarakennusinsinööri vastaa mm. kunnan yleisten alueiden katu- ja tieverkoston ylläpidosta, yksityistieasioiden koordinoinnista kunnassa, kunnallistekniikan omajohtoisten investointien toteuttamisesta. Investoinnit ovat pääsääntöisesti kunnallisteknisiä rakennuskohteita sekä liikuntapaikka- ja ympäristörakennuskohteita.

Maarakennusinsinöörin tehtäviin kuuluu mm:

  • toimia kunnallistekniikan investointien työmailla vastaavana työnjohtajana ja työturvallisuuden vastuuhenkilönä
  • toimia liikenneväylien kunnossapidossa työnjohtajana
  • sijaistaa tarvittaessa kunnan liikelaitosten (vesi-, viemäri- ja kaukolämpö) käyttöpäällikköä
  • suunnitella vuosittaisten investointikohteiden toteuttamisaikataulut sekä huolehtia työssä tarvittavista resursseista
  • toimia oman yksikkönsä työntekijöiden esihenkilönä
  • osallistua kunnan palveluyksiköiden välisen yhteistyön kehittämiseen ja palvelualueella suoritettavien investointien suunnitteluun

Hakijalta edellytetään rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörin AMK–tutkintoa tai vastaavaa opistotason insinööritutkintoa sekä vahvaa käytännön kokemusta maarakennustyömaiden työnjohtotehtävistä (2 – 5 v). Lisäksi arvostamme hyviä esimies-, yhteistyö- ja tietoteknisiä taitoja. Odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja asiakaspalvelutaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja: tekninen johtaja Varpu Paakinaho-Heikkinen, varpu.paakinaho-heikkinen@taivalkoski.fi, puhelin 0400 203 693 ja teknisen lautakunnan puheenjohtaja Aimo Tauriainen, aimo.tauriainen@taivalkoski.fi, 044 253 8616.

Hakemukset ansioluetteloineen 5.8.2022 kello 12:00 mennessä: ensisijaisesti sähköpostilla taivalkoski.tekninenltk@taivalkoski.fi tai osoitteeseen: Taivalkosken kunta, tekniset palvelut, PL 25, 93401 Taivalkoski, kuoreen merkintä ’maarakennusinsinööri’.

Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Noudatamme virassa 6 kk koeaikaa. Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Virkeä Taivalkoski tunnetaan puhtaasta luonnosta ja harrastusmahdollisuuksista. Oulusta reilun sadan kilometrin päässä oleva toimelias mielenkiintoinen paikkakunta. Taivalkoskella on paljon yrittäjiä ja kunta on perheystävällinen. Panostus ihmisiin on kehittynyt vuosien varrella tasolle, joka on huomattu. Taivalkosken kunta on savuton työpaikka.

Viimeksi muokattu 14.6.2022