-4 °C
Haku

Tekniset palvelut hakee yhdyskuntatekniikan päällikköä toistaiseksi voimassaolevaan virkaan

Haemme Taivalkosken kunnan teknisiin palveluihin toistaiseksi voimassa olevaan virkaan yhdyskuntatekniikan päällikköä.

Yhdyskuntatekniikan päällikkö vastaa mm. kunnan yleisten alueiden katu- ja tieverkoston ylläpidosta, yksityistieasioiden koordinoinnista kunnassa, kunnallistekniikan omajohtoisten investointien toteuttamisesta. Investoinnit ovat pääsääntöisesti kunnallisteknisiä rakennuskohteita sekä liikuntapaikka- ja ympäristörakennuskohteita.

Yhdyskuntatekniikan päällikkö:

  • toimii kunnallistekniikan investointien työmailla vastaavana työnjohtajana
  • toimii liikenneväylien kunnossapidossa työnjohtajana
  • suunnittelee vuosittaisten investointikohteiden toteuttamisaikataulut sekä huolehtii työssä tarvittavista resursseista
  • toimii oman yksikkönsä työntekijöiden esihenkilönä
  • osallistua kunnan palveluyksiköiden välisen yhteistyön kehittämiseen ja palvelualueella suoritettavien investointien suunnitteluun
  • vastaa kunnan liikuntapaikkojen rakentamisesta ja ylläpidosta
  • vastaa öljyvahinkojen jälkihoidosta kunnalle kuuluvien töiden osalta
  • vastaa tieliikennelain kunnan tehtäviksi määrätyistä tehtävistä
  • sijaistaa tarvittaessa kunnan liikelaitosten (vesi-, viemäri- ja kaukolämpö sekä jätehuolto) käyttöpäällikköä

Hakijalta edellytetään rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörin AMK–tutkintoa tai vastaavaa opistotason insinööritutkintoa sekä vahvaa käytännön kokemusta maarakennustyömaiden työnjohtotehtävistä (2 – 5 v). Lisäksi arvostamme hyviä esimies-, yhteistyö- ja tietoteknisiä taitoja. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja asiakaspalvelutaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja: tekninen johtaja Varpu Paakinaho-Heikkinen, varpu.paakinaho-heikkinen@taivalkoski.fi , puhelin 0400 203 693 ja teknisen lautakunnan puheenjohtaja Aimo Tauriainen, aimo.tauriainen@taivalkoski.fi , 044 253 8616.

Hakemukset ansioluetteloineen 15.9.2022 kello 12:00 mennessä: ensisijaisesti sähköpostilla taivalkoski.tekninenltk@taivalkoski.fi tai osoitteeseen: Taivalkosken kunta, tekniset palvelut, PL 25, 93401 Taivalkoski, kuoreen merkintä ’yhdyskuntatekniikan päällikkö’.

Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Noudatamme virassa 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Virkeä Taivalkoski tunnetaan puhtaasta luonnosta ja harrastusmahdollisuuksista. Oulusta reilun sadan kilometrin päässä oleva toimelias mielenkiintoinen paikkakunta. Taivalkoskella on paljon yrittäjiä ja kunta on perheystävällinen. Panostus ihmisiin on kehittynyt vuosien varrella tasolle, joka on huomattu. Taivalkosken kunta on savuton työpaikka.

Viimeksi muokattu 25.8.2022