14 °C
Haku

Teknisten palveluiden toimialasihteeri, haku avoinna

Haetaan teknisten palveluiden toimialasihteeriä

Toimialasihteerin keskeisiä tehtäviä ovat: talousarvion laadintaan osallistuminen ja seuranta, osto- ja matkalaskujen asiatarkastus ja tiliöinti, teknisen lautakunnan kokousasiakirjojen laatiminen ja sihteerinä toimiminen, lautakunnan arkistovastaava ja muut esimiehen määräämät tehtävät.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus toimistotyöstä. Lisäksi eduksi katsotaan tietämys kunnallisesta päätöksenteosta, asianhallintajärjestelmän osaamisesta ja laskutus-ja talousjärjestelmien tuntemuksesta. Tehtävässä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja yhteistyökykyä.


Palkkaus määräytyy KVTES-mukaisesti, hinnoittelutunnus
01TOI060. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa 36,25 h/viikko.
Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Työt alkavat 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.


Hakemukset ansioluetteloineen 7.6.2024 kello 15:00 mennessä kuntarekryn sähköisen hakemuslomakkeen kautta tai osoitteeseen: Taivalkosken tekninen lautakunta, Jokijärventie 2 A, 93400 Taivalkoski, kuoreen merkintä ’Toimialasihteeri’. Sähköposti: taivalkoski.tekninenltk@taivalkoski.fi.

Lisätietoja
http://www.taivalkoski.fi

Yhteystietomme
Tekninen johtaja Varpu Paakinaho-Heikkinen, 0400203693, varpu.paakinaho-heikkinen@taivalkoski.fi ja teknisen lautakunnan puheenjohtaja Aimo Tauriainen, 0442538616, aimo.tauriainen@taivalkoski.fi.

Tietoa organisaatiosta
Elinvoimaa, elämänvoimaa, luonnonvoimaa

Sijainti
Jokijärventie 2 A
93400 Taivalkoski

Viimeksi muokattu 27.5.2024