-8 °C
Haku

Terveyskeskuksen noutoautomaatti hoitotarviketuotteille

Olemme ottaneet käyttöön Taivalkosken terveyskeskuksessa poliklinikan ilmaisjakeluun Smartbox-noutoautomaatin.

Noutoautomaatista voit hakea ilmaisjakelutuotteita (diabetes-, avanne-, katetri-, ja haavanhoidon- hoitotarviketuotteet).

Automaatti on sijoitettu Taivalkosken terveyskeskuksen poliklinikan aulaan ilmoittautumispisteen ja vuodeosastolle menevän oven välikköön ja asiakas saa noudettua tuotteet arkisin kello 7.00 – 18.00 välisenä aikana.

”Noutoautomaatilla haluamme parantaa asiakaskokemusta ja tarjota asiakkaalle hygieenisen ja nopean tavan noutaa tuotteitamme. Noutoautomaatti on osa nykyaikaista palvelua, jota haluamme tarjota asiakkaillemme”, kertoo Taivalkosken kunnan terveyspalveluiden jakeluautomaatista vastaavat Leena Härkönen ja Merja Härkönen.

Automaatin käyttö on Taivalkosken kunnan terveyspalvelujen ilmaisjakeluasiakkaalle helppoa. Asiakas saa tekstiviestillä noutokoodin, jossa on numerokoodi ja QR-koodi, joilla molemmilla saadaan automaatti auki. Automaatilla asiakkaan ei tarvitse muuta kuin näppäillä näytölle numerokoodi tai näyttää QR-koodi lukijaan ja näin saa automaatin lokeron auki ja tuotteet noudettua.

Ilmaisjakeluasiakas: Huolehdithan ajoissa olemalla yhteydessä SmartBoxin vastuukäyttäjiin, kun ilmaisjakelutuotteesi on loppumassa (esim. insuliinikynän neuloja on jäljellä vain 14 kpl tai avaat viimeisen avannepaketin).

SmartBoxin vastuukäyttäjien yhteystiedot:

Sairaanhoitaja Leena Härkönen: puh. 040 643 0774, sähköposti leena.harkonen(at)taivalkoski.fi

Sairaanhoitaja Merja Härkönen: puh. 040 731 1993, sähköposti merja.harkonen(at)taivalkoski.fi

Viimeksi muokattu 18.1.2022