19 °C
Haku

Yleistä kulttuuripalveluista

Taivalkosken kulttuuripalvelut järjestävät erilaisia kulttuuritapahtumia ja luovat edellytyksiä kulttuurin harrastamiselle.

Tällä sivulla

Kuvaus

Taivalkosken kulttuuripalvelut järjestävät aktiivisesti kulttuuritoimintaa kuntalaisille. Kulttuuripalveluiden toimintaan kuuluvat konsertit, elokuvaesitykset, runoillat ja kulttuurimatkat. Kulttuuripalvelut järjestävät kohdennettua kulttuuritarjontaa varhaiskasvatukseen, kouluille ja vanhuspalveluihin. Lisäksi kulttuuripalvelut järjestävät erilaisia juhlia ja tapahtumia yhdessä seurakunnan ja eri yhteisöjen kanssa.

Kesäisin kulttuuripalvelut järjestävät yhdessä muiden toimijoiden ja yhteisöjen kanssa koko kunnan kulttuuriviikko Päätaloviikon. Syksyllä kulttuuripalvelut organisoivat lasten ja nuorten kirjallisuus- ja kulttuuriviikko Naperoviikkoa.

Kulttuuripalvelut tukevat musiikin ja sanataiteen perusopetuksen järjestämistä kunnassa.

Tiedot tapahtumista löydät kunnan verkkosivujen tapahtumakalenterista, Taivalkosken Sanomista sekä Päätalo-keskuksen Facebook-sivulta.

Voit seurata kulttuuritoimen ohjelmaa Taivalkosken kunnan kotisivuilta, Päätalo-keskuksen facebook-sivulta ja Taivalkosken Sanomat -ilmoituslehdestä. Osa kulttuuripalveluiden järjestämistä tilaisuuksista ovat maksuttomia.

Palvelu on maksullinen.

Osa tilaisuuksista on maksuttomia. Maksuista ilmoitetaan kunkin tilaisuuden ilmoituksessa.

Palvelusta vastaa

Taivalkosken kunta

Viimeksi muokattu 14.12.2020

Kulttuuripalveluiden verkkosivu

Kulttuuripalveluiden verkkosivulta löydät tietoa kulttuuripalveluiden järjestämistä tapahtumista, kulttuurikohteista ja toiminta-avustuksista

Verkkosivut