13 °C
Haku

Perusopetus

Perusopetus Taivalkoskella tarjoaa oppilaille turvallisen ja viihtyisän työ- ja toimintaympäristön sekä valmiudet selviytyä menestyksellisesti jatko-opinnoissa ja elämässä - yhteistyössä kotien ja ympäröivän elinkeinoelämän kanssa.

Perusopetusta järjestetään Taivalkoskella kahdessa koulussa: kirkonkylän peruskoulussa, joka on yhtenäiskoulu, ja 0-6- luokkien Hutun koulussa.

Tällä sivulla

Kuvaus

Kirkonkylän peruskoulun yläkoulu on lähikoulu kaikille kunnan yläkoululaisille. 0-6 -luokkalaisten opetusta järjestetään sekä Hutun koulussa että kirkonkylän alakoululla. Luokkamuotoista pienryhmäerityisopetusta erityisen tuen oppilaille annetaan ainoastaan kirkonkylän peruskoululla.

Hutun kouluun otetaan oppilaita Jokijärventien suunnalta Itä-Taivalkoskelta asuinpaikasta riippuen. Koulupiirin raja kulkee n. 10 km taajamasta itään päin kuljettaessa. Lähikoulu lapsellesi määräytyy väestörekisteriin merkityn lapsen virallisen asuinpaikan mukaan.

Ilmoita lapsesi kouluun lähikoulun koulusihteerille tai rehtori/apulaisrehtorille/koulun johtajalle. Mikäli lapsi on käynyt esikoulun Taivalkosken kunnassa, Hutussa tai kirkonkylällä, tieto tulevista oppilaista siirtyy sovittujen käytänteiden mukaisesti vastaanottavalle koululle ja erillistä ilmoitusta peruskoulun aloittamisesta ei tarvitse tehdä. Muuttaessasi Taivalkoskelle peruskouluikäisen lapsen kanssa, ota pikimmiten yhteyttä lähimpään kouluun em. kanavia käyttäen. Näin varmistamme yhdessä sujuvan kouluvaihdon lapsellesi.

Palvelusta vastaa

Taivalkosken kunta

Viimeksi muokattu 9.8.2023