20 °C
Haku

Seuraa koronarokotusten edistymistä Taivalkoskella

Taivalkoski on osatoteuttajana Vihdoinkin-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on, että tieto palvelee sekä kuntien johtoa ja valmistelijoita että kuntapäättäjiä johtamisen eri tasoilla ja välillisesti myös kaikkia kuntalaisia.

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi hankekunnilla oli tarve tuoda rokotustilanne kuntalaisten tietoon. Tässä yhdistyi hankkeen näkökulmasta sekä tiedon tarve että tiedon yhdistäminen useasta eri tietolähteessä.

Tilannekuva on luotu PowerBI-työkalulla. Se kertoo koronarokotusten edistymisen Taivalkoskella koko väestön osalta ja ikäluokittain. Pysyvästi tilannekuva löytyy Koronarokotukset Taivalkoskella -sivustolta (linkki).

Tässä linkki Taivalkosken rokotustilannekuvaan

Raporttiin on tuotu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) rokotemäärät ikäryhmittäin (Katso THL:n sivuilta Koronarokotusten edistyminen) sekä tilastokeskukselta väestömäärät. Raportissa on käytetty viimeisintä tilastokeskuksen vahvistamaa, vuoden 2019 väestömäärää.

Raportti tarkistaa rokotustilanteen kolme kertaa päivässä THL:n sivuilta ja päivittyy automaattisesti viimeisimmän tiedon mukaan. Päivitys tapahtuu joka päivä klo 13, klo 15 ja klo 18. Rokotuslukujen päivityksessä voi olla pieniä viiveitä.

Viimeksi muokattu 1.4.2021