24 °C
Haku

Perheille

Tältä sivustolta löydät kootusti tietoa Taivalkosken kunnan lasten, nuorten ja perheiden palveluista.

Taivalkoski tarjoaa perheille yhdistelmän rauhaa, turvallisuutta ja luonnonkauneutta, joka tekee siitä ihanteellisen paikan kasvattaa lapsia ja nauttia elämästä yhdessä perheen kanssa. Täällä voit hengittää puhdasta ilmaa, tutkia loputtomia metsiä ja elää elämää omalla tahdillasi, turvallisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä.

Taivalkoski ympäröi itsensä suorastaan henkeäsalpaavalla luonnolla. Jokainen vuodenaika tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ulkoiluun ja seikkailuun: talvella hiihtoladut, laskettelurinteet ja moottorikelkkareitit, keväällä luonnon herääminen ja lintujen bongaus, kesällä vaellukset, marjastus ja kalastus kristallinkirkkaissa vesissä sekä syksyllä sienestys ja upea ruska. Täällä perheesi voi kokea aidon yhteyden luontoon ja oppia arvostamaan sen tarjoamia mahdollisuuksia.

 

 

Tule kokemaan ainutlaatuinen Taivalkoski – paikka, jossa perheesi voi kasvaa, kehittyä ja ennen kaikkea olla onnellinen.

Taivalkoski tarjoaa perheille turvallisen, puhtaan ja rauhallisen ympäristön, jossa on tilaa hengittää ja elää täysillä.

 

Tervetuloa kotiin, tervetuloa Taivalkoskelle!

Tarvitsetko tukea lapsiperheen arkeen?

Haluatko kysyä neuvoa, mutta et tiedä, minne ottaa yhteyttä? Pyydä apua täyttämällä lomake Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle. Alla linkki Pohteen lomakkeeseen:

Täytä lomake (digisotekeskus.pohde.fi)

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon kirjastolle! Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho ja kohtaamispaikka. Tarjolla on kahvia, mehua ja pientä välipalaa. Perhekerho on mukava hetki vanhemmille tavata toisia aikuisia ja lapset voivat leikkiä toisten lasten kanssa. Kerho sopii hyvin myös vauvaperheille. Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12 vuoroviikoin kirjastolla ja seurakunnan päiväkerhon tiloissa. Kirjaston kerhopäivät keväällä 2024: 28.2., 13.3., 27.3., 10.4., 24.4., 8.5. ja 22.5. Kerhon ohjaajana Jaana Nassikka-ryhmiksestä. Ei ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!

Vauvaraha

Vauvaraha on 500 euroa vuonna 2024 syntynyttä/syntyvää lasta kohden. Vauvarahaan ovat oikeutettuja myös vanhemmat, jotka adoptoivat kodin ulkopuolelta vuonna 2024 lapsen, joka adoption voimaan tullessa on täyttänyt enintään 3 vuotta. Vauvarahan saamisen ehtona on, että lapsen vanhemmat tai vanhempi (jos on vain yksi vanhempi) ovat (on) lapsen syntyessä tai lapsen adoption voimaan tullessa kirjoilla Taivalkosken kunnassa. Kunnan maksama vauvaraha on veronalaista tuloa.

Tapahtumat

Teatterimatka

Puolanka, Ouluntie 26

Teatterimatka

Musiikkinäytelmä SALATTU SURU

Pölkky-teatteri, Jokijärvi

Musiikkinäytelmä SALATTU SURU

Taivalkosken Elomarkkinat

Talonpojantie 8 (Atiman tori)

Taivalkosken Elomarkkinat
Katso lisää tapahtumia